Državna liga - info

Državna liga - info

Državno prvenstvo najjače je i najvažnije natjecanje stolnog nogometa u Hrvatskoj. Igra se prema pravilima Međunarodne federacije (ITSF) a sastoji se od 2 djela: Državne Lige i Velikog finala.  Hrvatski stolnonogometni savez priznaje nekoliko vrsta stolova na kojima se može igrati prvenstvo: ITSF priznati stolovi + Fabi.

Jubilarna 10. po redu sezona nam dolazi a to je pravo vrijeme da je napravimo posebnom. Želimo ponovo postaviti pitanje "tko su najbolji stolnonogometaši u Hrvatskoj?"... a odgovor na to želimo dobiti povratkom korijenima a to znači: SPAJAMO FABI LIGU I DRŽAVNU LIGU!

Želimo ponovo promješati špil, uzrokovat malo kaosa i glavobolje i zapalit vatru u konkurenciji :) Neka nam ova 10. sezona bude posebna, zaslužili smo vrhunsku atmosferu na turnirima a kombinacije stolova koje se pojavljuju isto kao i kombinacija nastupa parova sigurno će dovesti i do još većeg zajedništva!

Pravila za sezonu 2018/2019; Sezonu 2019/2020/2021; Sezonu 2021/2022:

DRŽAVNA LIGA skup je turnira koji se organiziraju tokom godine.Krajnji proizvod državne lige je ljestvica prema kojoj najbolji dobivaju pozivnice na Veliko finale.

VELIKO FINALE poseban je turnir na kojem mogu nastupiti samo članovi klubova Saveza, a pozivnice se djele prema ljestvici kreiranoj na kraju sezone. Broj pozivnica je ograničen odlukom Izvršnog odbora saveza prema tekućoj sezoni. Pobjednici Velikog Finala nose naziv DRŽAVNIH PRVAKA i osiguravaju ulazak u Reprezentaciju Hrvatske te nastup na Svjetskom Kupu.

Nadamo se velikom broju sudionika u novoj jubilarnoj sezoni!! SRETNO NAM SVIMA :D

informacije Sezone 2016-2017-2018

 

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.