Državno Prvenstvo u sezoni 2024/2025

Državno Prvenstvo u sezoni 2024/2025

Pravila za sezonu 2024/25:

Državno prvenstvo Hrvatske će u sezoni 2024/2025 bit sastavljeno od Ligaških turnira a umjesto velikog Finala odigrat će se Finalni turnir koji će biti zadnji ligaški turnir sezone i nosit će više bodova. Svi će turniri biti OPEN tipa ali na službenu ljestvicu za Državnog Prvaka ulaze samo HR igrači-članovi Saveza.

Bodove se može skupiti na više načina:

Liga se na kraju boduje s bonus turnirima tj. ako je

Državno prvenstvo se igra na 5 vrsta ITSF PRO stolova + Fabi

Prema želji organizatora mogu se osim OFFICIAL organizirati I turniri po posebnim pravilima (CLASSIC, ROLLERBALL…) i s raznim DISCIPLINAMA osim Parova/Pojedinačnog (npr. Woman, Junior itd..) Ako se u sezoni odigra barem 3 turnira određene discipline ta ljestvica postaje važeća I naslov prvaka te discipline validan.

Da bi turniri mogli postati turniri lige moraju zadovoljavati sljedeće uvjete:

Nadamo se da ćemo ovim sistemom potaknuti što vise igrača na sudjelovanje, na popularizaciju DYP lige, na traženje svoje niše a možda I na to da sami predlože organizaciju turnira! Veselimo se novoj sezoni :) Sretno!

 

Ostalo:

 

 

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.