Stolnonogometni klub "Foos United"

Stolnonogometni klub FOOS UNITED osnovan je početkom 2009.godine na inicijativu Matija Pažulinca, a svoj službeni početak bilježi sredinom lipnja 2009.g.

Klub u samim početcima okuplja igrače sa područja Jastrebarskog a kasnije se pridružuju igrači iz Zagreba, Rijeke i Svete Nedelje. FOOS UNITED od samog početka sudjeluje u radu stolnonogometnog Saveza organizirajući turnire Državne lige, te sudjelujući na istima. Nakon nekog vremena, Foos United napuštaju igrači iz Rijeke osnivajući svoj vlastiti klub, tako da u klubu sudjeluju igrači iz okolice Jastrebarskog, Svete Nedelje i Zagreba. Foos United je kroz 6 godina svojeg postojanja posebno ponosan na 2 titule Igrača godine u Hrvatskoj (Darjan Bošnjak i Matija Pažulinec), na naslov prvaka Državne lige – Darjan Bošnjak, te najnoviji naslov prvaka Hrvatske fa-bi lige –Luka Vještica. Svatko tko je zainteresiran za trening stolnog nogometa ili bi se želio više uključiti u svijet ovog dinamičnog sporta više je nego dobro došao. Očekujemo Vas.

Adresa: Hrvatski Leskovac, Cvetko trening centar
Stolovi:
Članstvo: Od 2009. godine
Predsjednik: Matija Pažulinec (matija.raul@gmail.com)
 
Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.