Međimurska liga - pravila

1. Liga se sastoji od nekoliko pojedinačnih turnira parova (4-6 turnira) a zadnji, finalni turnir će nositi 50% bodova više.
2. Bodovanje na turnirima: 1. 100b, 2. 85b, 3. 70b, 4. 60b, 5.-8. 50b, 9.-16. 40b, 17.+ 30b
3. Turniri će se najavljivati barem 8 dana ranije
4. Na turnirima u igri vrijede pravila Hrvatskog stolnonogometnog saveza
5. Na turnirima Međimurske lige vrijedi “granica ratinga” za parove.

 

Objašnjenje "granice ratinga":

Jedna od najvažnijih stvari u svakom sportu i natjecanju je prava konkurencija. Prirodno je da postoji najviši rang natjecanja: Državno Prvenstvo na PRO stolovima i Pinero Liga na FA.BI. stolovima primjer su takvog Otvorenog natjecanja.

S ciljem da probudimo i motiviramo igrače koji se razvijaju/uče ali i željom da ih ubacimo u vatru pravog natjecanja osnovali smo Zagrebačku Ligu i DYP Ligu. Baza takve igre i natjecanja je naš rating koji dodjeljujemo svakom novom igraču i ažuriramo ga svake godine; listu ratinga možete pronaći među ljestvicama na našem stolni.com webu: https://stolninogomet.com/ljestvice/rating
 
Međimurska FEST Liga je sastavni dio stolnonogometnih natjecanja koje organizira Savez i na isti način želi motivirati igrače da sudjeluju i natječu se. Iz tog razloga na turnire Međimurske FEST Lige stavljena je „gornja granica“ na rating parova koji nastupaju:
Međimurska liga je otvoreno natjecanje i želimo ga popularizirati, posebno u Međimurju i okolici gdje scena zadnjih par godina nije toliko aktivna. Ne želimo da se na ovo gleda kao zabrana već obrnuto: kao dodatna motivacija za novu igračku scenu!
 
 
Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.