1. Memorijalni turnir "Za Mirtu"

1. Memorijalni turnir
U nedjelju 12.05.2024 pozivamo vas da svojim dolaskom i igrom uveličate 1.Memorijalni turnir "Za Mirtu" u čast i sjećanje na Mirtu Borovac.
Odigrat ćemo multitable turnir na njenom domaćem terenu - U Klubu studenata Istre "Mate Balota".
Vrata se otvaraju u 11:00h a turnir će službeno početi u 12:00h - Odigrat ćemo samo parove.
Bodovi turnira će vrijediti i za državnu ligu.
Nakon kvalifikacijskog dijela - odigrat ćemo završnicu među najuspješnijima i završnicu među onima koji nisu bili najsretnijih ruku.. Pro dio i amaterski dio.
Kotizacija 5€ po igraču.
 
Link za prijavu i više informacija: https://forms.gle/LAhWuWzQzZb1xPx18
 
Još više nam se sviđa kako ta najava zvuči u originalu KSI ekipe koja će se sigurno pobrinuti da je atmosfera baš onakva kakvu je Mirta voljela:
 
"Ejla ekipa,
Vrime je da van najavimo još jedan događaj - 1. memorijalni turnir za Mirtu. Mirta je bila prva gitara kluba, nepresušni izvor ideja za klupske programe, uho za probleme, rame za plakanje, osmijeh optimizma, a uz sve to i strastvena stolnonogometašica.
Zato nedelju, 12.5. u prostorijama Kluba organiziramo cjelodnevni turnir u stolnen nogometu. Turnir počinje u 12:00, a naša vrata bit će otprta već od 11:00. Kotizacija iznosi 5€, a morete očekivat i bogate nagrade. Prihaja nan i ekipa iz stolnonogometneg saveza ki nan pomoru u organizaciji. Pravila su van dostupna na formsu u opisu profila, a na vami je još samo da rezervirate datum i pridete u Klub!"
 
PS: Pravila sezone:
https://stolninogomet.com/clanak/drzavno-prvenstvo-u-sezoni-2024-2025
 
Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.