Nastavak i zaključak Sezone nakon korona-virusa

Nastavak i zaključak Sezone nakon korona-virusa

Korona je i naše prvenstvo pauzirala a kako popuštaju mjere tako i mi negdje nastavljamo a negdje zaključujemo priču :)  Donosimo informacije o nastavku sezone:

DYP Liga - Iza nas je 5 odigranih turnira a nakon četveromjesečne pauze odlučili smo lagano završiti i DYP sezonu posljednjim turnirima. Ovisno o posjećenosti organizirat ćemo još do kraja mjeseca neki turnir i time završiti DYP priču. Vrata Bowling kluba su otvorena pa ćemo se tamo i nalaziti. Provjerite stanje na ljestvici, još uvijek je lov na medalje u potpunosti otvoren!

DRŽAVNO PRVENSTVO - Što se tiče većih turnira tj. turnira Državne Lige ovime vas obavještavamo da je ovaj dio sezone završen i da ćemo nastavak sezone (Završni turnir, Finale) organizirati u 9.mjesecu. Zasad je iza nas 3 turnira, a pred nama još tri mjeseca priprema do zaključka sezone :)

TRENINZI - Za sve zainteresirane otvoren je Bowling klub (Florijana Andrašeca 14) gdje se nalaze Garlando i Fabi, a naišli smo i na Roberto u Potepuhu (Opatovina)

PREPORUKE - Za treninge, turnire i sl. i mi podržavamo držanje epidemioloških pravila kao što su dezinfekcija ruku, stolova, razmaka.. a s naše strane dodajemo da se potiče korištenje vlastitih gripova i da u ovo doba nije nesportski umjesto rukovanja na drugačiji način izraziti poštovanje ili spremnost.

I dalje pratite stolni.com i facebook stranicu Saveza za novosti.. i naravno: ostanite zdravi ;)

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.