Rezultati Državnog Prvenstva 2019/2020/2021

Rezultati Državnog Prvenstva 2019/2020/2021

Stigli smo i do kraja ove produžene Sezone 2019-2020-2021. Korona je uzela svoj danak na način da nas je dobar dio sezone držala bez pravog treninga i izvan forme - ali zato nismo dugo dvojili kad je situacija dozvolila da se vratimo u ritam i u završnicu sezone. Finale Lige smo održali 13.11.2021. u Bowling klubu - na stolovima: Leonhart(L) / Garlando(G) / Fabi(F).

POJEDINAČNO:

12 najboljih igrača iz Hrvatske u "singlu" dobilo je pozivnicu na veliko finale. Igrači su se natjecali kroz kvalifikacijske skupine gdje su igrali best-of-3 mečeve s odabirom domaćeg stola a na temelju tih rezultata posložena je jedinstvena ljestvica kako bi odredili Top 8 igrača za eliminaciju. Prije faze eliminacije igrači su ponovo dobili birati domaći stol te su kroz best-of-5 mečeve odigrali prvi dio Finala. Rezultati:

  1. Neven Kosovec - (L)
  2. Antonio Novački - (L)
  3. Igor Armuš - (G)
  4. Đani Glavinić - (F)
  5. -8.:

PAROVI:

U kraljevskoj disciplini pozivnice na Veliko Finale dobilo je 9 najboljih parova iz Hrvatske. Kroz kvalifikacije, na istom principu natjecanja kao i u pojedinačnom djelu - 6 ekipa je igralo za prolaz u eliminaciju. Domaći stol mogao se odabrati prije obje faze natjecanja - ovime je igračima dana velika doza mogućnosti taktiziranja koju su neki odlično iskoristili a neki će sljedeći put bolje birati! Rezultati:

  1. Ivan Zalar i igor Armuš - (G)
  2. Ivor Marinković i Neven Kosovec - (L)
  3. Christian Lang i Antonio Novački - (F)
  4. Luka Vještica i Đani glavinić - (F)
  5. -6.:

 

Na kraju da rezimiramo:

Velike čestitke na prvoj tituli Državnog prvaka - Neven KOSOVEC u pojedinačnom; a kapa do poda Ivanu ZALARu i Igoru ARMUŠu u parovima - na hattricku titula u parovima! To su naši novi Državni prvaci!

Uz ova tri imena, naravno moramo spomenuti i novog igrača godine - Ivora Marinkovića.

Čestitamo svim igračima koji su nastupili na Finalu, odmorite se a nova sezona i nove prilike su uskoro pred nama.

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.