Rezultati 5.DYPa 17/18 u Klubu Šibenčana

Rezultati 5.DYPa 17/18 u Klubu Šibenčana
Pozdrav ljudi, evo održan je i još jedan dyp tunir - ovaj put u klubu Šibenčana. Na turniru je sudjelovalo 9 natjecatelja te se vodila velika bitka za prvo mjesto!
Pa krenimo s analizom: 
9. Mjesto zauzeo je M. Paradi s osvojena 3 boda ali uz samo dvije utakmice u nogama tako da ipak treba reći da mu je učinak 50%
8. Mjesto pripada A. Prstecu s 9 bodova, možemo reći da je Ante zasigurno očekivao bolji rezultat al nedostatak sreće i vrlo jaka konkurencija ga je zabetoniralo na donji dio tablice.
7. Mjesto zauzela je jedina ženska članica ekipe SH:  B. Marjanović s također osvojenih 9 bodova, uvijek opasna Božena također može puno bolje od ovog.
6. Mjesto pripada I. Rusanu. Da se radilo o fabiju konkurirao bi za prvo mjesto sigurno; ovako ipak za njega možda ne bas zadovoljavajući rezultat.
5. Mjesto pripada i trećem članu ekipe SH: K. Nemecu koji s osvojenih 15 bodova ipak pokazuje tko je jaca karika na tornadu u ubojitom dvojcu Kreše i Ante haha.
4. mjesto pripada Miru Radiću, do sada vodećem igraču dyp lige. Pristojan rezultat za Miru iako je možda navikao na prva mjesta.
3. Zauzima Damjan Ros - kako smo i najavili. Nije razočarao naše prognoze te je u velikoj konkurenciji pro i semipro igrača zauzeo izvrsno 3.mjesto i polako se približava top 5 igrača dyp lige ove sezone. BRAVO!
2. pripada  Mislavu Maračiću s osvojenim 21im bodom. On radi veliki korak prema utrci za prvaka dyp lige. 
I 1. Mjesto uzima ipak favorit turnira I. Armuš s također 21im bodom al utakmicom manje te time postao pobjednikom 5. DYP turnira.
 
Za kraj možemo prikazati kako stoji ukupna ljestvica top 5 igrača:
1. Miro Radić 34
2. Igor Armuš 32
3. Mislav Maračić 25
4. Tin Kujundžić 23
5. Neven Kosovec  20
 
Miro još uvijek drži vodeću poziciju ali situacija se jako zahuktava i bit će prava borba za vrh do kraja sezone.
 
M&M
Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.