Rezultati 3.Državnog turnira 21/22 - Bowling Club

Rezultati 3.Državnog turnira 21/22 - Bowling Club

NEVEN KOSOVEC ove je subote bio prvo ime turnira. Naš aktualni prvak ozbiljno je shvatio zadnji turnir sezone kao pripremu za skorašnji MASTERS. Za zlato u pojedinačnom se pobrinuo sam a za zlato u parovima leđa mu je čuvao IVOR MARINKOVIĆ. Čestitke najboljima ali i svima koji su borbom na turniru osvojili priliku nastupati na Masters turniru.

U obje smo discipline odigrali švicarski sistem na oba stola (Leonhart i Garlando) pa ca 50% igrača poslali u eliminaciju gdje smo na BO5 ili BO3 odigrali završnicu s biranjem domaćeg stola. 

Uz aktualne reprezentativce jedno ime dodatno se istaknulo na turniru pa zaslužuje posebnu pohvalu - Dario Ivanuša osvojio je 4,mjesto u pojedinačnom dijelu a broncu u parovima (U paru s Tihomirom Kovačićem) Odlično je to postignuće i nadamo se dodatna motivacija za budućnost.

I na kraju veliki pozdrav ekipi iz Istre te ekipi iz Route-a 66 koji su pojačali konkurenciju i odigrali vrhunski turnir među prekaljenim igračima Državne lige. Već su pali i neki dogovor da državna liga napravi jedan gostujući turnir u Isti..  uskoro više i o tome.

 

REZULTATI:

Parovi:

1. Neven KOSOVEC i Ivor MARINKOVIĆ

2. Igor ARMUŠ i Miro RADIĆ

3. Tihomir KOVAČIĆ i Dario IVANUŠA

4. Antonio NOVAČKI i Christian LANG

5. Tin KUJUNDŽIĆ i Mislav PARADI / Patric BACKES i Leon FERENČIĆ / Denis Jagodić i Antonio PAVLAK / Marko Matijević  i Filip SAVIĆ

 

Pojedinačno:

1. Neven KOSOVEC

2. Igor ARMUŠ

3. Antonio NOVAČKI

4. Dario IVANUŠA

5. Tin Kujundžić / Tihomir Kovačić / Patric Backes / Christian Lang

9. Filip Savić / Martin Gracin / Saša Farkaš

 

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.