Osvrt Izbornika Zalara pred Croatia Open u Zagrebu 2022

Osvrt Izbornika Zalara pred Croatia Open u Zagrebu 2022

Dragi suigrači,

 
Sigurno dijelimo oduševljenje što je pred nama najveći domaći ITSF turnir ikada. Ako slučajno netko ne zna - prvi turnir Masters razine dolazi u Sesvete! 
 
Kako bi sreća bila potpuna, održat će se i takmičenje reprezentacija. Prijatelji i sportski rivali iz susjednih Slovenije i Srbije će sigurno biti izazov kao i mnogo puta do sada. Ali posebno bih istaknuo da ćemo dobiti priliku natjecati se sa foos velesilama Austrije i možda Njemačke! To je otprilike kao kada je Brazil došao na Poljud, samo što ovdje neće završiti s dosadnih 1:1.
 
Što se tiče našeg reprezentativnog kadra - dolazi svih 7 aktivnih igrača koji trenutno odskaču turnirskim uspjesima: Armuš, Lang, Kosovec, Novački, Vičević, Marinković, Zalar. Reprezentativni ogledi su po rasporedu u subotu nakon open doubles. Ne isključujem mogućnost da je neki domaći dečko cijelu korona pandemiju proveo na treningu u podrumu i sada zabljesne. Ako se netko takav plasira u recimo polufinale, dobit će priliku i u repki.
 
Vidimo se u petak na classic doubles za zagrijavanje,
 
Vaš izbornik,
Ivan Zalar
Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.