Osvrt Izbornika Zalara pred Balkan Cup u Zagrebu 2023

Osvrt Izbornika Zalara pred Balkan Cup u Zagrebu 2023

Dragi stolnonogometaši,

 
Pred nama je praznik najdraže nam igre, najjači turnir godine u Hrvatskoj. Nadam se da ga dočekujete spremni, a za završni glanc i prilagodbu na okolinu vam savjetujem da u petak dođete što ranije.
 
Iskoristit ćemo i ovoga puta prigodu za reprezentativno takmičenje u najdražem nam dresu. Ružičaste macho majice koje će se nuditi na turniru nam se toliko sviđaju da ćemo nastupiti u njima.
 
Teško je prognozirati koje će sve zemlje nastupiti, pa da ne robujemo formalnosti - omogućit će se vjerojatno nastup raznim ekipama. Zato se nadam da ćete iskoristiti priliku te iako niste u reprezentaciji oformiti svoju ekipu.
 
Svašta je moguće, ali zadnji nastup reprezentacije je bio možda i najbolji do sada pa su Neven, Igor, Antonio i Kiki veliki favoriti za nastup. Dobitna ekipa se ne mijenja pa je možda šteta da nije ponovno Neven izbornik, ali o tom potom.
 
Nabavite gripove i vidimo se u 8ballu!
 
Vaš izbornik,
Ivan Zalar
Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.