Nastup reprezentacije - Beograd 06/2023

Nastup reprezentacije - Beograd 06/2023

16-18.06.2023 u Beogradu će se održati ITSF Masters iz serije BALKAN KUP-a. Svoj nastup su najavili brojni igrači iz Bugarske, Rumunjske, Srbije, Mađarske, Belgije, Austrije, Češke, Slovenije, turske i mnogi drugi... a jedan od glavnih evenata bit će TIMSKI EVENT tj. sraz Repki.

Na prijedlog spriječenog izbornika Zalara a potvrđeno od strane Izvršnog odbora - Reprezentaciju će na ITSF turniru u Beogradu voditi NEVEN KOSOVEC. Poželimo mu puno sreće a zamolit ćemo ga i koji rečenicu kao najavu nastupa.. kad dobijemo povratno odgovor objavljujemo .

Više informacija o turniru, registriranim igračima i slično može se pronaći na ITSF stranici:

https://www.tablesoccer.org/page/balkan-cup-belgrad-itsf-master-tour-2023

 

Osvrt izbornika pred Balkan kup u Beogradu (by Neven Kosovec)
Najava sudjelovanja na Balkan Cupu u Beogradu 2023.
Dragi suigrači
Silom prilika meni je povjerena čast i obaveza da vodim našu reprezentativnu ekipu u natjecanje nacija na Balkan Cupu u Beogradu ovaj vikend. Kako je i inače stvar kada ti se sudbina da svoj naklon i prilika se ukaže, uzrok toj časti je isti onaj zbog koje će ovaj zadatak biti posebno zahtjevan - naš reprezentacijski lider, Ivan Zalar, morao je preskočiti ovaj turnir. Imam velike cipele za popuniti, a prilika za rezultatom i konkurencija su veliki, tako da ne trošimo riječi i idemo na kratku analizu. ????
Igra se u Beogradu na Leonhart stolovima, a insajderske informacije kažu da će, osim nas, biti reprezentacije iz Srbije, Rumunjske, Bugarske, Rusije, Slovenije, Mađarske. Dakle, konkurencija je velika, imam ne samo naše dugogodišnje rivale u Srbima i, osobito, Slovencima, nego i zemlje čiji igrači su zaista sila na svjetskoj razini.
Kako ćemo se mi nositi s takvom silom? Iako će se na ovom turniru definitivno osjetiti izostanak našeg najtrofejnijeg para Zalar-Armuš, ne smatram da smo krnji. Reprezentaciju će, kako se u ovom trenu čini, činiti:
Dino Vičević - predstavljen mnogo puta, ali može igrati i single i parove, i obranu i napad, ali očekujem da će većinu utakmica igrati naprijed (tko je vidio peticu (i ostatak igre) zna zašto)
Christian Lang - željezna zavjesa s nuklearnom opcijom (u dobrom smislu), očekujem ga na golu gdje čuva dostojanstvo napadačima, ali i očekujem da ubojitim snejkom utjera golmanima strah u kosti
Antonio Novački - nitko ga ne voli vidjeti u singlu s druge strane stola, može igrati parove s Kikijem (ali i s bilo kim drugim od ostatka ekipe), ubojit i iz obrane
Neven Kosovec (ja) - u zadnje vrijeme osjećam da sam u dobroj formi, nadam se da se to neće promijeniti na ovom turniru
*Postoji mogućnost nenajavljenog pojačanja repke , zasad bez analize ali držimo palčeve
Mislim da nam svima odgovara što se igra na Leu, a nedavna obnova Leo inventara u Hrvatskoj mislim da to potvrđuje. Mislim da možemo pobijediti bilo koga i dat ćemo sve od sebe da budemo čvrsti.
Javimo vam rezultate i dojmove nakon turnira.
Hvala na čitanju,
Neven

 

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.