Najava DYP Lige 2024/2025

Najava DYP Lige 2024/2025

Dragi suigrači,

S radošću vam najavljujemo novu sezonu DYP lige! Svima omiljeno natjecanje se vraća na krilima odlične atmosfere u zadnja dva kola, u kojima smo bili počašćeni igrati u (za stolnonogometne starješine) novom prostoru u Route-u 66 i u starom domu zagrebačkog stolnog - Klubu studenata Istre.

DYP liga sve više dobiva na popularnosti i na važnosti unutar samog Državnog prvenstva pa je prvi korak dati joj i pravu logističku podršku :) Neven Kosovec preuzima produkcije nove sezone DYP Lige! Time želimo osigurati kvalitetu, redovnost i poneku novu ideju...

 

Evo i par riječi najave novog direktora lige..

"Preliminarno najavljujemo desetak turnira u novoj sezoni, lokacije i stolovi će se mijenjati, a probat ćemo na nekom malo i zapapriti pravila (khm khm 2ball…). Idemo vidjeti može li itko skinuti Antonija Novačkog s DYP trona. Pobjeda je bitna, no cilj DYP-a je zaista druženje i sudjelovanje. Odličan je prvi korak za nove igrače da se upoznaju s ekipom koja malo duže igra, a iskusnijima služi kao poligon za malo opušteniju igru od brutalne turnirske.

Zato uvijek pozivamo sve nove igrače, i one koji nas čitaju, ali su možda malo sramežljivi, da dođu i uvjere se u ovo o čemu pričamo. Zagarantirano dobra atmosfera, puno se igra, upoznat ćete puno ljudi koji su se okupili igrati najbolju igru na svijetu i tko zna - možda vas upravo vaš novi partner (u stolnom, ali ne bi bio prvi put ni za životne) čeka upravo na sljedećem DYP-u.

Vidimo se :) 

.. a da ne ostane sve samo na najavi, sutra stiže i termin prvog turnira DYP lige!!"

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.