Finale Državnog Prvenstva 18/19

Finale Državnog Prvenstva 18/19

Sezona je pri kraju a pred nama najvažniji turnir sezone - veliko finale. Ove jubilarne 10. sezone naglasak smo stavili na multitable turnire pa je jedino ispravno da na isti način napravimo i završnicu.

Od disciplina odigrat ćemo PAROVE a za zagrijavanje DYP ili neku drugu zabavnu disciplinu. Satnicu turnira odredit ćemo broju sudionika nekoliko dana ranije.

Svi igrači iz Hrvatske koji su nastupili na HRVATSKOM STOLNONOGOMETNOM PRVENSTVU imaju pravo nastupa (Državna Liga, Zg Liga, DYP Liga) a omogućit ćemo i prijave i nastup svim ostalim igračima koji žele sudjelovati - oni trebaju najaviti svoj dolazak (stolni.com@gmail.com) ili porukom savezu na fcb. stranici.Isto tako - kako je potrebno osigurati stolove da ih igrači mogu birati kao domaće na turniru potrebno je to najaviti, na mail, stranici ili direktno u eventu.

 

Raspored:
10:00 Otvaranje kluba
11:30 Završetak prijava
12:00 Početak kvalifikacija (Parovi)
18:00 10.(finalni) DYP turnir
 
PS: MIVA Galerija vina & Bowling klub sponzorirali su ovaj događaj :)
 

...

Dodatno: Postoji mogućnost da se turnir neće moći održati 15.06.2019 pa postoji alternativni termin 08.06.2019 na istoj lokaciji-u KSIju. O takvom raspletu ćemo posebno informirati

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.