Fabi stol

Fabi stol

odlučili smo upitati naše igrače što misle o FA.BI-ju, na taj način možete dobiti prilično dobar dojam o čemu se radi :)

 

 

"...dobar je zbog dinamicnosti, brzine, raznolikih udaraca i nepredvidivosti. Ne mozes biti robot i pucati jedan udarac, jer se golman navikne i pocne skidati udarce. Veliki plus je sto se i dalje u 90 posto kafica koji imaju stol, imaju upravo taj stol...."

"...Dobar je jer su na njemu cesto najbrojniji turniri i najvece nagrade ako organizira neki sponzor..."

"...dobre strane su sto je sto FUN, FUN u smislu da je igra zabavna, mnogo brza nego na pro stolovima, nema jednog poteza, snake, pin koji se forsira do besvesti, moze dosta kombinacija da se izvede itd. Ako mogu da uporedim sve partije koje sam igrao na FA.BI. stolovima i sve partije na pro stolovima, sa sigurnoscu tvrdim da sam imao mnogo vise zabave na FA.BI. stolu, smeha sa drustvom, neverovatnih partija itd. Jer je kao sto kazem mnogo brzi i time zanimljiviji kada se igra sa drustvom u nekom kaficu uz pivo. Pivo, naravno, glavni gedzet svih igraca koji igraju stoni...2

"...Odican je,cak i ako prospes krigle sa pivom po stolu, mozes bez problema igrati..."

"...netko je shvaća kao manu, ali ja tu nepredvidljivost ili "faktor srece" koji se dobiva manjkom kontrole shvacam kao definitivnu prednost stola. zbog toga je zabavniji..."

"...Nema cvrstoga favorita, sve dok se ne odigra i zadnja loptica..."

 

 

Jasno nam je da stol ima i mane: noge se ne daju podesiti, stol je prelagan i kombinacija podloge+loptice ne ide u prilog tehničkoj igri. Gol je u obliku luka, a teško je pronaći i dva ista fabija ako nisu nova :) Postoji jedna novija izreka : "svaki fabi turnir je multitable turnir "

Postoje razlozi zašto nije među međunarodno priznatim stolovima, ali to je stol na kojem smo počeli i to je stol koji volimo.

 

 

Naša web stranica koristi kolačiće ("cookies"). Klikom na gumb "Prihvaćam", korisnik daje izravna prava pristanka za pohranu kolačića ("cookies") na svom uređaju.